Skip to main content

GZ-psycholoog

GZ psycholoog new

Kinderen die zich anders ontwikkelen, kinderen die meer aandacht en zorg nodig hebben. Ontwikkelcentra, diagnostiek, kwaliteit van behandelen, methodieken ontwikkelen, coachen en begeleiden, een team aansturen. Spreekt dit je aan? Is dit wat je zoekt?  Kijk dan verder! 

CityKids, een groeiende zorgorganisatie en zoekt een GZ psycholoog die methodieken voor behandelplannen kan ontwikkelen. Een team kan aansturen en begeleiden. Jij voert met het team de zorgplannen in de praktijk uit en zorgt voor de kwaliteit van de behandeling. Je werkt samen met een hoofdbehandelaar en een operationeel manager. Je team bestaat uit jonge en enthousiaste orthopedagogen en pedagogen en jij houdt de touwtjes in handen en doet de supervisie.

Citykids is een groeiend zorgonderneming, dat biedt kansen maar ook verantwoordelijkheid. Ga jij die niet uit de weg? Wil je meer weten neem dan contact met ons op.

Klik hier voor deze vacature als pdf  GZ-psycholoog of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.