Pedagoog HBO

PedagoogHBO New

CityKids is per direct op zoek naar enthousiaste, flexibele pedagogen voor 24 - 32 uur in de week, voor de locaties Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Den Haag, Delft, Zuidland en Hellevoetsluis. Als pedagoog ben je werkzaam op de behandelgroep en zorg je voor de uitvoering van het behandelplan in samenwerking met de orthopedagoog en de stagiaires. Je draagt bij aan de complete zorgverlening en behandeling van een aantal kinderen op de groep. Wil jij je inzetten voor een optimale ontwikkeling van elk kind? Reageer dan snel!

CityKids is een Medische Kindzorg instelling. Bij CityKids kun je terecht bij het verpleegkundig kinderdagverblijf (VKDV), het ontwikkelcentrum, het ontdekkingscentrum, KinderThuisZorg, praktisch pedagogische gezinsbegeleiding (PPG) en beschermd wonen. Zorg voor kinderen en jongeren is onlosmakelijk verbonden met hun ouders en hun omgeving. Vanuit dit gezinsgerichte perspectief biedt CityKids ook gezinsbegeleiding op maat aan gezinnen met (jonge) kinderen.

Het ontwikkelcentrum is er voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar met:

 • een ontwikkelingsachterstand;
 • een (ernstige) verstandelijke beperking;
 • een (ernstige) ontwikkelingsstoornis;
 • een stoornis in het autisme spectrum en/of
 • gedragsproblematiek.

De doelgroep van het verpleegkundige kinderdagverblijf betreft kinderen van 0 tot 12 jaar met complexe somatische problematiek. Deze doelgroep heeft behoefte aan een veilige kindgerichte omgeving waar met hulp van professionele kinderverpleegkundige zorg en (ortho)pedagogische begeleiding gewerkt kan worden aan de optimalisering van de lichamelijke, sociaal-emotionele, cognitieve en motorische ontwikkeling van het kind.

Inhoud van de functie

De behandeling van de kinderen vindt plaats in groepsverband. Je werkt als pedagoog mee aan het opstellen van een behandelplan. Deze wordt binnen 6 weken opgesteld. In dit behandelplan worden de ontwikkelingsgebieden beschreven naar aanleiding van de observaties die uitgevoerd zijn. Binnen het behandelplan worden concrete en haalbare behandeldoelen gesteld.

De behandeling is doelmatig en zowel binnen het individuele programma van het kind als binnen het groepsprogramma geïntegreerd. De behandeling vindt plaats in een daarvoor ingerichte ruimte welke aangepast zijn aan de behoeften van de kinderen, zoals een prikkelarme en stimulerende omgeving.

Als pedagoog ben je werkzaam op de behandelgroep en zorg je voor de uitvoering van het behandelplan in samenwerking met de orthopedagoog en de stagiaires. Je werkt nauw samen met de orthopedagoog, kinderfysiotherapeuten, (pre-verbaal)logopedisten en wijkteammedewerkers. Je draagt bij aan de complete zorgverlening en behandeling van een aantal kinderen op de groep.

Na een behandelduur van 6 maanden evalueer je samen met de orthopedagoog het behandelplan. Deze wordt besproken met de ouders en de betrokken disciplines. Bij de doelgroep waarbij het cognitieve niveau zeer laag is en de ontwikkelingskansen beperkt zijn, is de behandeling tevens gericht op het voorkomen van achteruitgang.

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding pedagogiek of SPH.
 • SKJ-registratie is een vereiste.
 • Je hebt brede kennis op het vakgebied van pedagogiek, ontwikkelings- en gedragsstoornissen.
 • Je hebt relevante werkervaring en affiniteit met de doelgroep van CityKids.
 • Je bezit het vermogen om goed te plannen en efficiënt de werkzaamheden te organiseren.
 • Je bent flexibel en kunt goed samenwerken met andere disciplines en bezit zelfreflectie.
 • Je hebt vaardigheid in het adviseren van ouders en het begeleiden en coachen van de kinderen.
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
 • ABA geschoold is een pré.

Salaris

Conform CAO Jeugdzorg: schaal 7-8, € 2298,-- € 3.568,-- afhankelijk van de werkervaring en het aantal werkbare uren.

Informatie

Kijk voor meer informatie over CityKids op onze website.

Sollicitatieprocedure

Ben je geïnteresseerd in deze vacature van CityKids, solliciteer dan direct! Je brief met motivatie en Curriculum Vitae kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor vragen kan telefonisch contact worden opgenomen via telefoonnummer 010-4673105.

Het kunnen krijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is noodzakelijk. De kosten hiervoor worden vergoed.

Het opvragen van referenties kan onderdeel uitmaken van de procedure. 

Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

 

 

 

 

 

© 2020 CityKids

CityKids
van Oldenbarneveltplaats 442
3012 AP Rotterdam
010-4673105 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.