Persoonlijk begeleider “De Pastorie”, Rotterdam

Persoonlijk begeleider Past

Wil jij werken in het warmste en gezelligste team van Rotterdam? Vind jij de ontwikkeling van jongeren en het organiseren van de zorg rondom de jongeren helemaal het einde? CityKids is op zoek naar een administratief sterke én enthousiaste woonbegeleider voor een prachtig kleinschalig wooninitiatief. De woning is gelegen midden in een mooie wijk in Rotterdam Noord. We zoeken naar een collega voor een dienstverband van minimaal 24 - 32 uur in de week. Als je belangstelling hebt, informeer naar de mogelijkheden!

Doelgroep
De Pastorie is een kleinschalig beschermd woonhuis voor 10 jongens in de leeftijd van 16 tot 23 jaar met een (licht) verstandelijke beperking en/of een autisme spectrum stoornis. De bewoners hebben allemaal een eigen kamer, badkamer en toilet. Koken wordt gezamenlijk gedaan in de gemeenschappelijke keuken. Er is bewust gekozen voor een kleinschalige opzet in een familie-achtige setting. Zo krijgt iedere jongere de persoonlijke aandacht die nodig is om een eigen plek te creëren, vaardigheden aan te leren, de eigen mogelijkheden te onderzoeken en stappen te zetten in de eigen ontwikkeling. De begeleiding van de jongeren is gericht op het doel om jongeren te ondersteunen bij het zelfredzaam worden en groeien richting zelfstandigheid, binnen een veilige en overzichtelijke omgeving met 24-uurs professionele begeleiding. Naast de focus op de ontwikkeling van de jongeren, is er aandacht voor plezier en geluk. Afhankelijk van de mogelijkheden en wensen van de jongeren, word samen met hen een zinvolle dagbesteding worden ingericht.

Inhoud van de functie
Voor “De Pastorie” zijn wij op zoek naar een stoere woonbegeleider die graag wil meewerken aan de sfeer op de woongroep. CityKids zoekt een woonbegeleider die niet verlegen is te zeggen waar het op staat, die zelfstandig kan werken wanneer nodig, maar ook goed is in het werken in teamverband. De woongroep heeft geen naastgelegen afdelingen en heeft een zogenoemde eilandstatus, ervaring en daadkracht zijn een pré!

Weet je een positief pedagogisch klimaat te bevorderen en ontwikkel je graag jouw expertise door middel van scholing? Ben jij er ook van overtuigd dat iedereen talenten heeft én de kans moet krijgen deze in te zetten? Ben je van mening dat iedereen in onze samenleving ertoe doet? Samen kunnen wij met engelengeduld, een proactieve begeleidingsstijl en onvoorwaardelijke nabijheid de jongeren een veilige en beschermde woonplek bieden waarin ruimte is voor zelfontplooiing en ontwikkeling van de jongeren. Binnen de functie van woonbegeleider lever je een actieve bijdrage aan het primaire zorgproces. Samen met de jongeren wordt door jou als persoonlijk begeleider een zorgplan opgesteld, waarin doelen worden beschreven. Als persoonlijk begeleider ben je nauw betrokken bij de activiteiten van de jongere, stel je het zorgplan op en evalueer je het opgestelde zorgplan. Je werkt doelgericht en ben contactpersoon voor de personen/organisaties rondom de jongere.

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde MBO 4 / HBO opleiding richting Agogisch Medewerker GGZ, Begeleider gehandicaptenzorg, Sociaal Pedagogisch Hulpverlening, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Social Work of soortgelijke sociale opleiding.
 • Ervaring met de doelgroep is een pré, maar wij staan ook zeker open voor enthousiaste startende professionals
 • Je bent gewend zelfstandig te werken en functioneert goed in teamverband.
 • Je bent pro-actief, hebt overtuigingskracht en doorzettingsvermogen, relativeert waar nodig.
 • Je kunt omgaan met gedragsproblematiek/agressie of bent bereid trainingen hiervoor te volgen.
 • Je bent vaardig in de Nederlandse taal (woord en geschrift) en administratief sterk.
 • Je werkt zowel dag-, avond- en slaapdiensten.
 • Een SKJ registratie is een pré. 
 • Het kunnen krijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is noodzakelijk. De kosten hiervoor worden door CityKids vergoed.

Wij bieden

 • Een plek in ons warme team.
 • Een dienstverband voor 24 - 32 uur per week met uitzicht op vast dienstverband.
 • De mogelijkheid om te werken in team van zorgprofessionals bij een groeiende en innovatieve onderneming met scholings- en opleidingsmogelijkheden.
 • Een salaris conform de CAO-Gehandicaptenzorg, de inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Informatie
Kijk voor meer informatie over CityKids op onze website.

Sollicitatieprocedure
Ben je geïnteresseerd in deze vacature van CityKids, solliciteer dan snel! Je brief met motivatie en Curriculum Vitae kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor vragen omtrent deze vacature kan telefonisch contact worden opgenomen via telefoonnummer 06-34851423.

Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. 

 

 

 

© 2020 CityKids

CityKids
van Oldenbarneveltplaats 442
3012 AP Rotterdam
010-4673105 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.