Skip to main content

Pedagogisch Medewerkers (mbo/hbo) voor het eetteam van CityKids!

Ben jij de gedreven pedagogisch medewerker die kinderen met eetproblemen wil helpen? Wil jij deel uitmaken van een nieuw, gespecialiseerd eetteam? Dan zoeken wij jou!

Over CityKids
Bij CityKids zetten we ons elke dag in om de beste zorg te bieden aan kinderen en jongeren in de regio’s Groot Rijnmond, Haaglanden en Zuid-Hollandse eilanden. Ons hoofdkantoor bevindt zich in het bruisende noorden van Rotterdam. We zijn een ondernemende organisatie met een hart voor zorg en een passie voor ontwikkeling.

In ons Droomhuis in Rotterdam werken we nauw samen met de Kinderzorg Kliniek om jonge kinderen met eetproblemen te ondersteunen. Wij richten ons op kinderen van 0 tot 12 jaar die kampen met diverse eet- en drinkproblemen zoals ARFID, voedingsstoornissen en problemen bij de overgang van sondevoeding naar orale voeding.

Jouw rol als Pedagogisch Medewerker
Als lid van ons eetteam werk je samen met ouders om factoren die eetproblemen veroorzaken of in stand houden te verminderen. Je brengt de problemen in kaart, stelt behandelplannen op en voert deze uit met als doel dat gezinnen weer op een prettige manier thuis en buitenshuis kunnen eten.

Wie zoeken wij?

 • Opleiding en Ervaring: Een afgeronde zorgopleiding op mbo-4 niveau (zoals MMZ, PW-J of SPW) of een hbo-opleiding Social Work of Pedagogiek, bij voorkeur ervaring in een (ziekenhuis)zorgomgeving.
 • Vaardigheden: Affiniteit met kinderen en voedingsproblemen.
 • Eigenschappen:
   Zelfstandigheid: Je kunt zelfstandig werken binnen je verantwoordelijkheden en neemt initiatief om problemen op te lossen.
   Samenwerkingsgericht: Je werkt goed samen met verschillende disciplines binnen het team en draagt bij aan een positieve teamdynamiek.
   Inlevingsvermogen: Je ziet het kind niet los van zijn ouders en omgeving en je bent in staat om je te verplaatsen in (de situatie van) kind en ouders.
   Leergierig: Je staat open voor scholing en onderwijs, en bent bereid om je continu verder te ontwikkelen.

Wat bieden wij?

 • Contract: Een dienstverband voor 24-36 uur per week.
 • Salaris: Conform de cao Jeugdzorg, afhankelijk van ervaring en opleiding.
 • Voordelen: Tegemoetkoming ziektekostenvergoeding, eindejaarsuitkering 8,3%, vakantiegeld 8% en een vaste reiskostenvergoeding.
 • Ontwikkeling: Een uitdagende functie met veel ruimte voor professionele groei en ontwikkeling.
 • Werkplezier: Werken in een dynamische en inspirerende omgeving met een betrokken team in een prachtige kindvriendelijke omgeving.

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan nu! Stuur je motivatiebrief en cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je meer weten, een dag meelopen of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact op met Nicoline van Rappard, Projectmanager bij CityKids, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-40419929. Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG, wordt door de organisatie vergoed) is noodzakelijk en referenties kunnen worden opgevraagd.

We kijken uit naar je sollicitatie! Voor meer informatie, kan je onze website www.citykids.nl raadplegen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.