Skip to main content

Leren en Werken bij CityKids

Wij bieden een BBL traject i.s.m. het Albeda Zorgcollege Rotterdam

CityKids is altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een hart voor kinderen en jongeren met een ontwikkelingsachterstand. We zijn een innovatieve organisatie en we geloven dat zorg altijd beter kan. Vanuit die gedachte start CityKids in samenwerking met het Albeda Zorgcollege met een eigen BBL-opleidingsklas. Deze opleiding start bij een minimum aantal van 24 studenten (naar verwachting in december 2023).

Na een sollicitatieprocedure start je met 4 dagen werk binnen één van de locaties van CityKids en ga je één dag naar school binnen Albeda Zorgcollege. Iedere nieuwe medewerker in opleiding heeft een collega die werkzaam is in hetzelfde functiegebied en die vanuit de praktijk zorgt voor de juiste ondersteuning.

Wat verwachten we van jou als deelnemer?

Wij zoeken nieuwe medewerkers die binding hebben met de doelgroep van CityKids. Je kunt daarnaast goed plannen, stelt je flexibel op en je bent dienstverlenend. Je vindt het leuk om samen te werken met collega’s en je bent bereid van en met elkaar te leren. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Nieuwe medewerkers binnen het Leren en werken traject van CityKids moeten aan de volgende eisen voldoen om in aanmerking te komen voor een leer-werkplek binnen onze organisatie:

  • Diploma Maatschappelijke Zorg niveau 3 (vanaf cohort 2016).
  • Diploma Verzorgende IG – Maatschappelijke Zorg niveau 3.
  • Je bent de gehele week beschikbaar voor werk en/of school.
  • Je krijgt een leerwerkcontract van CityKids van 4 dagen (32 uur) per week.
  • Je krijgt een leerovereenkomst van Albeda van 1 dag (8 uur) per week.
  • Een BBL traject kan niet zonder school of werk binnen een SBB erkende instelling.
  • Het is belangrijk dat je beschikt over goede zelfdiscipline, doorzettingsvermogen en zelfstandigheid en ervaring in de zorg d.m.v. stages en of werk.

Leren en Werken in de praktijk

Als medewerker binnen CityKids bied je zorg en ondersteuning aan kinderen in diverse leeftijden. Al lerende ga je samen met je collega werken met het basisklimaat van de locatie en leer je met je collega een zorgplan op te stellen, hierna te handelen en uitvoering te geven. Verder maak je kennis met het CityKids mentorschap en de taken en verantwoordelijkheden die daaronder vallen. Samen met collega’s weet je een prettige en veilige omgeving neer te zetten waarin de kinderen kunnen groeien. Door jouw creativiteit en doorzettingsvermogen weet je vooruitgang te boeken bij de kinderen. Voor de kinderen op de groep ben jij hun stabiele factor waar ze op kunnen vertrouwen en waar ze zich bij durven uiten.

Solliciteren

Spreekt dit Leren en Werken traject binnen CityKids je aan en wil je hieraan deelnemen, dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een motivatiebrief wordt gewaardeerd maar is niet verplicht.